20.10.2010

Kesäjuhlat 13.6.2010


Eipä olisi alkukesän sateisiin voinut sopivampaa välipäivää sattua kuin Pyylammin kesäjuhlapäivä. Innokkaina ja pienen jännityksen vallassa tuoreen kyläyhdistyksen väki kasaili sunnuntaiaamupäivänä katoksia ja järjesteli esitteitä, arpajaispalkintoja sekä mehu- ja keksitarjoilua pöydille. Grilli kuntoon, makkarapaperit valmiiksi ja sitten odottamaan. Sataakohan? Pääseekö hälytysvalmiudessa ollut paloauto paikalle? Ja ennen kaikkea, löytävätkö kyläläiset tiensä alakentälle?


Ja löysittehän te! Viimeistään siinä vaiheessa, kun taitavat haitarin ja mandoliinin soittajat kajauttivat ensi tahdit, kupli rinnassa sellainen olo, että hyvä päivä tästä tulee. Mehut ja keksit maistuivat juhlaväelle, makkarat tekivät kauppansa ja arpoja myytiin niin paljon, että hyvä kun arpaliput maitopeilariin sopivat. Kasvomaalauspisteessä riitti jonoa aivan juhlien loppuun saakka ja ponille löytyi ihastuneita ratsastajia ja hoitajia. Ja entäs se paloauto! Pieniä innokkaita palomiehenalkuja tutki autoa niin sisältä kuin ulkoa asiantuntevassa opastuksessa ja siinä siivellä vanhemmatkin pääsivät tutustumaan paloauton varustukseen. Hieno päivä!

Lämpimät kiitokset lukuisille tapahtumaan osallistuneille, talkoolaisille ja tukijoille. Ilman teitä juhlat olisivat jääneet juhlimatta. Ensi kesänä uudestaan, eikö vaan?
  

1 kommentti :