11.11.2010

Haetaan uusia jäseniä hallitukseen!


Tarvitsisimme kipeästi muutaman uuden jäsenen hallitukseen. Haluaisitko sinä tulla vaikuttamaan alueesi asioihin ja tavata naapureitasi mukavan tekemisen ohella?

Hallituksessa voi toimia hyvin erilaisissa tehtävissä. Tavallisten yhdistyspestien lisäksi hallituksessa on tänä vuonna toiminut huvitoimikunta, joka on järjestänyt ohjelmaa kesäjuhliin ja pikkujouluihin. Hallitus on lisäksi neuvotellut kunnan kanssa mm. luontopolun ja koirapuiston rakentamisesta, aloitellut historiikin kirjoittamista, järjestänyt rengasrallin sekä monta muuta kivaa juttua. Jos toiminta herätti kiinnostuksen, niin tule mukaan syyskokoukseen kuulemaan lisää! 

Ennen pikkujouluja lauantaina 27.11.2010 klo 16 on kunnantalon ruokalassa Pyylammin – Panninniemen kyläyhdistys ry:n sääntömääräinen syyskokous. Kokouksen asioina on mm. talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2011 sekä hallituksen jäsenten valinta erovuoroisten tilalle. Uusia hallituksen jäseniä voidaan valita yhdestä viiteen.

Hallituksessa voi toimia esimerkiksi seuraavanlaisissa tehtävissä:
Puheenjohtaja: edustaa yhdistystä, toimii puheenjohtajana kokouksissa (noin kerran kuussa)
Varapuheenjohtaja: toimii puheenjohtajan sijaisena tarvittaessa
Taloudenhoitaja: maksaa laskut ja lähettää jäsenmaksulomakkeet
Sihteeri: kirjoittaa pöytäkirjat, hoitaa arkistoa ja päivittää jäsenrekisteriä
Tiedotusvastaava: kirjoittaa juttuja ja mainoksia tapahtumista
Nettisivujen ylläpitäjä: Kirjoittaa juttuja nettisivuille tai laittaa muiden kirjoittamia juttuja sinne sekä ylläpitää sivuja
Tapahtumavastaava: vastaa 1-2 tapahtuman organisoinnista vuodessa

Jos hallituspesti ei kiinnosta, niin toimintaan voi tulla myös hallituksen ulkopuolisena jäsenenä tai toimihenkilönä, joka ottaa jostakin tietystä hommasta vastuun. Jos et pääse kokoukseen, niin ilmianna itsesi tai tuttusi allekirjoittaneelle (pyylammin.sihteeri(at)gmail.com).


Toivottavasti nähdään oikein suurella porukalla!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti