12.11.2010

VT5 suunnitelma vaikeuttaa liikennöintiä Pyylammille ja Panninniemeen!


Oletteko tietoisia uuden ”viitostien” linjauksen aiheuttamista haitoista joita aiheutuu Kuopion suuntaan kulkeville?

Uuden suunnitelman mukaan nykyinen liittymä Räisälänportista viitostielle poistuu. Vastaisuudessa kulkeminen tapahtuu joko kirkonkylän eritasoliittymän kautta, tai sitten Koti-Siilin kohdalle rakennettavan uuden eritasoliittymän kautta.

Matkan tai ajan lisääntyminen on merkittävä Kuopiossa työssä käyville. Riippuen siitä kumpaa kautta kulkee, matka lisääntyy vähintään 4km tai useita (jopa kymmeniä) minuutteja liittymissä ja liikennevaloissa seikkaillessa.

Kyläyhdistys valmistelee Pohjois-Savon ELY-keskukselle lausuntoa jossa vaaditaan liittymiskaistoja Räisäläntieltä Kuopion suuntaan sekä mahdollisimman tehokkaita toimenpiteitä meluhaittojen torjuntaan.

Olisitko valmis allekirjoittamaan kansalaisadressin asian puolesta mikäli lausunto tuo toivottua tulosta? Äänestä!

Lisätietoja ja kuva löytyy osoitteesta: www.tiehallinto.fi/vt5siilinjarvi-polja

Asiasta tiedotti Tero

4 kommenttia :

 1. Lausunto on lähetetty. Nyt odotetaan jotta saadaan vastaus ELY-keskukselta.

  VastaaPoista
 2. Niin ja kaikille niille yhdistyksen jäsenille jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteensa on lähetetty lausunto tarkasteltavaksi sähköpostitse.

  VastaaPoista
 3. Saisiko linjauksesta suuremman/tarkemman kuvan näille sivuille? Tai vaihtoehtoisesti juttuun voisi lisätä linkin jonka takaa löytyisi "alkuperäinen" tarkempi kuva. Kuvan koko on 350x243 ja sitä ei pysty zoomaamaan yhtään ilman että kuva menee epätarkaksi....

  t. Matti

  VastaaPoista
 4. Tarkempi kuva löytyy osoitteesta:
  http://www.tiehallinto.fi/pls/wwwedit/docs/19205.PDF

  Tai tuon aiemman linkin takaa kohdasta hankkeen sisältö. Tarkempaa kuvaa ei laitettu näille sivuille, koska latautuminen vie aika paljon aikaa...

  VastaaPoista