11.4.2011

Kyläyhdistyksen jäsenenä saat monia etuja

Mikäli haluatte liittyä kyläyhdistyksen jäseneksi, voitte olla yhteydessä rahastonhoitaja Teroon joko sähköpostitse: pyylammin.rahat(at)gmail.com tai puhelimella: 041-747 1552.

Terolta saatte liittymismaksulaskun jonka maksamalla pystytte liittymään yhdistyksen jäseneksi. Tämän jälkeen hallitus hyväksyy jäsenet kuukausittaisessa kokouksessaan. Tämä on tietysti vain muodollisuus jotta yhdistyksen demokratia toteutuu.

Jäsenmaksun suuruus on 5 €/henkilö vuonna 2011 . Mikäli perheestä liittyy useampi on maksu maksimissaan 10 €/perhe. Yritykset, yhteisöt ja mikä ettei yksityishenkilötkin voivat myös liittyä kannatusjäseneksi jonka suuruus on 50 €. Tällä maksulla saa lähes ilmaista mainosta yhdistyksen tapahtumissa ja nettisivulla.

Kun olette liittyneet jäseneksi, teillä on yhteisen hyvän tukemisesta tulleen mielihyvän lisäksi mahdollisuus saada ihan todellista hyötyäkin. Näistä mainittakoon ensimmäisenä vastaan tuleva rengasralli, jossa jäsenet saavat renkaanvaihdon jäsenmaksun verran halvemmalla joten se maksaa itsensä takaisin jo pelkästään siinä.

Muita tällä hetkellä saatavia jäsenetuja on mahdollisuus liittyä luomuruokapiiriin sekä mahdollisuus saada tuotteen toimitettuna lähes kotiovelle saakka.

Tämän lisäksi uusia etuja ideoidaan jatkuvasti joten nyt jos koskaan kannattaa liittyä. Pääsee itse vaikuttamaan myös etuihin!

Jäsenet saavat ajantasaista tietoa yhdistyksen toiminnasta sähköpostitse joten pysytte näin kärryillä mitä yhdistyksessä on meneillään.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti