17.5.2011

KESÄJUHLAT 11.6.2011 KIERRÄTYSTEEMALLA


Nyt on aika käydä läpi varastot ja kaapit poistaen itselle tarpeettomat tavarat, jotka voivat toiselle olla aarteita. Tule myymään ne kirpputorille kyläyhdistyksen KESÄJUHLASSA lauantaina 11.6. klo 10-12. Tarkoituksena on myös vaihtaa taimia, jotta saadaan alueen pihoille kauniita ja monipuolisia istutuksia.

Grillissä paistuvat taas herkulliset makkarat ja myynnissä on kahvia leipomusten kera. Ohjelmaa myös lapsille ja lapsenmielisille.


Juhlat järjestetään säävarauksella ja ilmoitus perumisesta tulee ainakin näille sivuille!

Lisätietoja juhlista tulee pikkuhiljaa näille sivuille, joten seuraa ilmoittelua!

Kirpputoripaikat ovat ilmaisia, mutta ne tulee varata etukäteen osoitteesta pyylammin.sihteeri(at)gmail.com tai 050-348 2611/Virve. Koska kenttä on sorapintainen, otathan mukaan oman pöydän tai pressun. Kirppispaikkaa saa tulla järjestelemään jo klo 9 alkaen. Paikkoja jaetaan 30 ensimmäiselle (etusijalla Pyylammin ja Panninniemen asukkaat), joten kannattaa pitää kiirettä!

Taimenvaihto tapahtuu "tuo tullessas, vie mennessäs" periaatteella eli jokaista tuotua taimea vastaan saat valita yhden ilmaisen taimen. Toki taimia saa tuoda enemmän kuin mitä tarvitsee ja loput jaetaan juhlan lopuksi kaikille halukkaille. Nimeäthän taimet edes suuntaa-antavalla nimellä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti