29.6.2011

Kevättömän - Pyylammen kaavaluonnos nähtävillä

Kevättömän - Pyylammen yleiskaavaluonnos on nähtävillä 22.6. - 22.8.2011. Kaavakartta, kaavaselostus, osallistumis- ja arviointisuunnitelma sekä maisemaselvitys löytyvät myös kunnan nettisivujen kautta. Tästä linkistä pääset suoraan vireillä oleviin yleiskaavoihin.

5 kommenttia :

  1. Hei!

    Huolestuttaa sointutien kevyenliikenteen väylällä ajoittain ilmenevä moottoriliikenne! Autoillakin sujautellaan läpi tuostavaan. Paljon pikkuväkeä liikkuu väylällä pyörillään ja jalkaisin, joten toivottavaa olisi että moottoriliikenne saataisiin väylällä loppumaan välittömästi, ennen kuin jotakin sattuu. Kunta voisi tehdä asialle jotakin.

    VastaaPoista
  2. Hei! Kiitos erittäin tärkeästä kommentista. Hallitus kokoustaa seuraavan kerran 2.8. Asia otetaan siellä esille ja mietitään, miten kyläyhdistys voisi pikimmiten viedä huolta eteenpäin.

    Onko muualla asuinalueellamme havaittu samanlaista ongelmaa?

    VastaaPoista
  3. Kyläyhdistyksen hallitus päätti eilisessä kokouksessaan olla asiasta yhteydessä kuntaan. Tämän kesän aikana Säestäjäntie - Sointutie välisen kevyenliikenteenväylän kautta autoilu tuntuu huolestuttavasti lisääntyneen. Nytkin peräkkäisinä päivinä on ollut autoliikennettä väylällä, ja omia lapsiani olen jo varoitellut, että autoja näköjään saattaa kulkea sielläkin, minne eivät todellakaan kuuluisi. Palataan asiaan, kun kunnan taholta otetaan tilanteeseen kantaa.

    Nyt on hyvä tilaisuus tuoda esiin myös muita alueen liikenteeseen liittyviä epäkohtia, niin viedään niitä yhdessä eteenpäin. Jokainen kun tuntee ne omat kulmansa kaikkein parhaiten.

    VastaaPoista
  4. Hei!
    Myös Nuottipolulla on läpikulkevaa moottoriliikennettä mopojen ja autojenkin muodossa. Olemme itse olleet kuntaa yhteydessä asian tiimoilta, mutta mitään vastausta/palautetta ei ole tullut. Betoniporsas tai jonkinlainen portti varmaan ratkaisisi asian. Jos kyläyhdistys voisi vielä Nuottipolunkin asiaa viedä eteenpäin. Kiitos!

    VastaaPoista
  5. Hei! Kiitos viestistä Nuottipolun suunnalle! Ikävää ja pienten kulkijoiden puolesta pelottavaa, että on moottoriliikennettä yleisemminkin sellaisilla väylillä, jonne se ei kuulu. Kyläyhdistys vie myös Nuottipolun asiaa eteenpäin kunnan taholle. Palataan asiaan!

    VastaaPoista