1.11.2011

Meill' on metsässä nuotiopiiri...


Nuotiolaulut kajahti komeasti Pyylammen alakentällä viime perjantaina, kun kyläyhdistys järjesti makkaranpaistoillan kyläläisille. Tapahtumaan osallistui ennätysmäärä lapsia ja aikuisia. Järjestäjien pitikin heti tilaisuuden aluksi lähteä hakemaan lisää makkaraa, kun kymmenen pakettia ei olisi riittänyt edes puolelle porukasta.

Illan aluksi laulettiin tuttuja lauluja muun muassa hepokatista ja lohikäärme Buffista. Sen jälkeen innokkaimmat (vai nälkäisimmät?) pääsivät paistamaan kyläyhdistyksen tarjoamia makkaroita. Vip Juicemaker Oy oli lisäksi lahjoittanut lapsille pillimehut ja aikuisllle lämmintä mehua. Makkarat ja lämmin mehu maistuikin oikein mainioilta viilenevässä illassa.

Makkaranpaiston lomassa pelattiin mölkkyä ja hyvästä heittotuloksesta voitti limpparin. Aika vierähti nopeasti naapureiden kanssa jutustellessa ja moni kyselikin heti, että milloin seuraava tapahtuma järjestetään. Seuraava koko kylän yhteinen tapahtuma taitaa olla pikkujoulut, jotka järjestetään myös alakentällä, mutta osa asukkaista tapaa jo aiemmin leikkibrunssin ja ruokapiirin merkeissä.

Onneksi sää suosi tätäkin tapahtumaa. Kiitos kaikille osallistujille, tavataan pian uudestaan!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti