24.4.2012

Siivoustalkoot uimarannalla

Uimaranta on jo päässyt hieman pusikoitumaan, joten kyläyhdistys järjestää siivoustalkoot. Nyt kaikki isot ja pienet mukaan - tehdään uimarannasta niin kiva, että uimaan on mukava tulla.

Osaisitko sinä tai tuttusi käyttää raivaussahaa? Tai tulisitko auttamaan risujen keräämisessä?

Nyt etsitään talkoolaisia sunnuntaina 6.5. alkaen klo 9 pidettäviin siivoustalkoisiin. Ilmianna itsesi tai kaverisi sihteerille pyylammin.sihteeri (at) gmail.com Kaikille talkoolaisille makkaratarjoilu.

ps. Jos koet, että myös joku toinen paikka kylällä tarvitsisi siivousta, voit ilmiantaa senkin sihteerille. Jos saamme tarpeeksi talkoolaisia mukaan, niin voimme siivota vaikka koko kylän raitit!

HUOM! Päivä muuttunut!

2 kommenttia :

  1. Aamun UJ pisti kyselemään, jakaudutaanko jotenkin katu- ja rantaryhmiin? Kumpaan olisi enemmän talkoolaistarvetta, vai omavalintaisesti? t. Anu & co

    VastaaPoista
  2. Joo siis, siivousporukka kokoontuu Pyylammintien ja Räisäläntien risteykseen ja raivausporukka uimarannalle. Hirmu vaikea sanoa kumpaan tarvitaan enemmän talkoolaisia, siivousporukalla on iso alue, mutta vähän siivottavaa, kun taas raivausporukalla on pienempi alue eikä sinne kovin montaa raivaajaa mahdu, mutta oksien keräämisessä on varmasti iso työ. Eli sanoisin että omavalintaisesti ja varmaan voi vaihtaa hommaa keskenkin, jos siltä tuntuu.

    VastaaPoista