8.10.2012

Huomisia tapahtumia

Huomenna on taas kyläyhdistyksen tapahtumia, kun leikkibrunssilaiset kokoontuu yläleikkipuistoon ja hallitus kunnantalolle.

Nyt on hyvä tilaisuus myös uusien lapsiperheiden tulla tapaamaan muita, jos tuntuu, ettei itse leikkibrunsseille kehtaa tulla. Leikkibrunssien ideahan on, että kerran kuussa kokoonnutaan jonkun kotiin leikkimään ja aikuiset rupattelemaan kahvin merkeissä. Herkut tuodaan porukalla nyyttäriperiaatteella, ettei talon emännälle tulisi liikaa hommia. Brunsseille voi tulla mukaan kuka vain, eikä ketään velvoiteta pitämään itse kutsuja. Huomenna kokoonnutaan kuitenkin yhdeksän jälkeen yläleikkipuistoon eli Panninniementien varressa olevaan puistoon. Siellä ei pidetä nyyttäreitä, mutta muuten ajatus on sama.

Kuuden aikaan illalla kaikki ovat tervetulleita hallituksen kokoukseen kunnantalolle. Tällä kertaa aiheena on venevalkaman mökin kohtalo, josta ollaan tekemässä ehdotus kaavoittajille. Lisäksi keskustellaan varmasti tulevista rengasrallista, pikkujouluista ja syyskokouksesta. Saattaapa joku sananen liittyä myös tuleviin kuntavaaleihin. Tietääkös joku kuinka moni ehdokkaista on Pyylampi - Panninniemi alueelta?

1 kommentti :

  1. Kiitos Pyypostista! Tulee aina luettua alusta loppuun ja useampaan kertaan.

    VastaaPoista