28.11.2012

Uusi hallitus

Kyläyhdistyksen syyskokous pidettiin maanantaina ja uusi hallitus valittiin. Jari Hämäläinen jatkaa puheenjohtajana ja muina jäseninä Tero Räsänen, Taina Airola, Taina Lehtoranta, Antti Airaksinen ja Kalle Savolainen. Uutena jäsenenä hallitukseen saatiin Marjaana Alanko. Tervetuloa mukaan!

Tuija Rantonen ja Virve Suoaro jäivät ensi vuoden hallituksen ulkopuolelle, mutta jatkavat kyllä innokkaina kyläyhdistyksen toiminnassa. Tuija leikkibrunssihommissa ja Virve näiden nettisivujen päivityshommissa.

Hyväksytty toimintasuunnitelma ja talousarvio jatkoivat hyväksi havaittu linjaa, eikä niihin montaa muutosta tullutkaan. Lapsilta saimme oivan luettelon, mitä kaikkea kylätapahtumia halutaan, ja niistä osa tullaankin jo heti ensi vuonna ottamaan mukaan ohjelmaan. Lisätietoja tapahtumista tulee lähempänä näille sivuille.

2 kommenttia :

  1. Hienoa, kun lapset ovat päässeet esittämään toiveita! Millaisia tapahtumia toivottiin? Minkä ikäisiä toivojat olivat?

    Onnea uudelle hallitukselle! Hätistelkäähän meitä rivijäseniäkin mukaan talkoisiin. Uskon, että moni varmasti osallistuu mielellään, kun tietää, millaista talkooapua esimerkiksi tapahtumien järjestämiseen kaivataan. Siivoustalkoot ainakin taas keväällä, eikö?

    VastaaPoista
  2. Lista oli pitkä, mutta nyt muistuu mieleen ainakin talent show, urheilukisat, luistelutapahtuma ja välineitä leikkipuistoon. Urheilu- ja luistelutapahtumat pidetään ensi vuonna säiden salliessa ja leikkipuisto jutuistakin viedään sanaa kuntaan päin.

    VastaaPoista