14.1.2013

Kyläyhdistyksen vuosi pyörähti taas käyntiin

Kyläyhdistyksen hallitus kokoontui tänään järjestäytymistä varten. Uutena hallitukseen tuli Marjaana Alanko, joka pääsi heti varapuheenjohtajaksi. Puheenjohtajana jatkaa Jari Hämäläinen ja rahastonhoitajana Tero Räsänen. Sihteeriksi valittiin Antti Airaksinen. Taina Airola, Kalle Savolainen ja Taina Lehtoranta jatkavat muina jäseninä.

Keväälle suunniteltiin perinteisiä tapahtumia, joista ilmoitellaan lisää näillä sivuilla sekä bussipysäkillä. Tulossa on ainakin luistelutapahtuma, rengasralli, siivoustalkoot ja kesäolympialaiset. Myös suosittu leikkibrunssitoiminta jatkuu. Ennen syyskokousta kylän lapsilta saatiin toivelista mitä kaikkea kylälle haluttaisiin. Näitä toiveita pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan ja osa toivesta viedään eteenpäin kunnan päättäjille.

Tällaisia terveisiä oli tällä kertaa hallituksen kokouksesta. Miltä kuulostaa? Haluatteko kuulla näitä reportaaseja myöhemminkin? Kokouksethan ovat avoinna kaikille asukkaille, joten minä ainakin aion jatkossakin käydä kuunteluoppilaana.

1 kommentti :

  1. Hyvältä kuulostaa. Reportaaseja luetaan mielellään!

    VastaaPoista