24.11.2014

Hei Pyylampi-Panninniemen asukkaat!

Pyylampi-Panninniemen alueella on tapahtunut viime aikoina seuraavanlaista:

Kiitokset asukaskyselyyn vastanneille kerho-/kokoontumistilahanketta koskien. Vastausten lukumäärä oli 49 ja kyläyhdistyksen hallitus on koostanut vastaukset. Vastausten perusteella tilalle olisi asuinalueella tarvetta ja käyttöideoitakin tuli runsaasti. Kyläyhdistys tutkii edelleen mahdollisuutta hankkeelle.

Panninniemen uudelle asuinalueelle on mukavasti rakentunut uusia omakotitaloja ja kyläyhdistys haluaa toivottaa uudet asukkaat tervetulleeksi. Alueelle on myös valmistunut uusi bussipysäkki sekä kääntöympyrä. Kyläyhdistys selvittelee bussipysäkin käyttöönottoa. Tämä on kuitenkin iso askel eteenpäin! Loppukesästä Panninniementie sai myös osittain uuden pinnoitteen jo kuluneen päälle - hyvä juttu! Näissä liikenne- ja ympäristöasioissa kyläyhdistys on jatkossakin aktiivinen kuntaan/päättäjien suuntaan.

Kyläyhdistys on saanut kaksi uutta kannatusjäsentä:
PUMPELO & HÖPPIÄINEN (www.pumpelokauppa.fi)
ja
Marlena kosmetologi (Facebook)
Kiitokset tukijoille! Muistathan Pyypostissa ilmestyneet tutustumistarjouksen sekä alennuskupongin näihin yrityksiin! Hyvillä joululahjaideoilla tuet samalla alueen yrittäjiä!Tulevana tapahtumana mainittakoon JOULUKAUDEN AVAUS Pyylammin pallokentällä 30.11.2014 klo 16:00 alkaen. Tapahtuma on tarkoitettu koko perheelle ja luvassa on jouluista ohjelmaa. Merkitse tämä siis kalenteriisi!

Kyläyhdistyksen jäsenmäärä on mukavassa kasvussa. Jos et vielä ole jäsen tai haluat vanhana jäsenenä suorittaa vuoden 2014 jäsenmaksun 5,00 eur/hlö, niin ota vaikka sähköpostilla yhteyttä Pyylammin-Panninniemen kyläyhdistyksen rahastonhoitajaan. Jäsenille järjestetään etuja erilaisiin tapahtumiin sekä jäsenet saavat alennusta mm. Rengasrallissa.

KÄY TYKKÄÄMÄSSÄ FACEBOOKISSA: www.facebook.com/pyylampipanninniemi
KOTISIVUT: http://pyylammin.blogspot.fi/

Kivaa joulun odottelua kaikille toivottaa:
Pyylammin-Panninniemen kyläyhdistys ry

1 kommentti :

  1. Kylläpä täällä hehkutetaan bussipysäkkiä mutta mitäpä hyötyä siitä on kun bussi ei aja siihen?kunnasta kerrottaan että pysäkki otetaan käyttöön vasta kun alue on rakennettu eli n5 vuoden päästä!Eivät nämä lapset jotka nyt koulunsa aloittivat siis pääse alakouluvaiheessa tuon bussin kyytiin!Vauhtia masinaan nyt päättäjät ja muut mahtavat kyläyhdistyshenkilöt!

    VastaaPoista