Jäseneksi

Pyylammin - Panninniemen kyläyhdistys on alueen asukkaiden oma yhdistys, jonka päämääränä on toimia pyylampilaisten ja asuinympäristömme viihtyisyyden hyväksi. Tapahtumien järjestäminen ja talkookohteiden toteuttaminen vaatii paitsi ideointia ja työtä, myös varoja. Jäseneksi liittymällä voit olla tukemassa toimintaa. Jäsenyys ei velvoita mihinkään, eikä toisaalta ole vaatimuksena toimintaan osallistumiselle.

Jäsenmaksun suuruus päätetään syyskokouksessa. Vuoden 2015 jäsenmaksu on henkilöjäseneltä 5 € tai perheeltä 10 €, kannattajajäseneltä 50 €. Jäseneksi pääset ilmoittamalla nimesi, asuinpaikkasi, sähköposti- tai kotiosoitteesi ja halutessasi puhelinnumerosi rahastonhoitajalle (pyylammin.rahat(at)gmail.com), joka lähettää jokaiselle jäsenelle oman viitenumerollisen laskun. Hallitus hyväksyy jäsenet yhdistykseen jäsenmaksun maksamisen jälkeen.

Kannattajajäsenet saavat oman yrityksen logonsa linkkeineen kyläyhdistyksen nettisivuille. Lisäksi nettisivuilla voidaan julkaista juttu yrityksestä. Pyypostin ilmoituksista neuvotellaan erikseen tarpeen ja julkaisuajankohdan mukaan. Myös yksityiset henkilöt voivat liittyä kannattajajäseneksi, jos haluavat näin tukea kyläyhdistystä.