8.2.2011

Kyläyhdistyksen hallitus esittäytyy

Iiro-Pekka Airola aloitti viime viikolla oman kylän kunnanvaltuuttujen esittäytymiset, ja kevään kuluessa saanemme lukea myös muiden alueen valtuutettujen tervehdyksiä. Hienoa, että asuinalueellamme on edustajia valtuustossakin usean puolueen riveissä!

Tällä kertaa esittäytyvät kyläyhdistyksen hallituksen jäsenet. Kehen tahansa meistä voi olla yhteydessä, kun jokin yhdistystä tai asuinaluetta koskeva askarruttaa, niin mietitään asioita yhdessä. Myös hallituksen kokoukset ovat avoimia kaikille, tervetuloa kuulolle! Kokouspäivämäärät ilmoitetaan nettisivuilla, oikean yläkulman Tulevia tapahtumia -laatikossa. Mutta nyt ne luvatut esittäytymiset.


Kalle Savolainen, puheenjohtaja

- projektisihteeri Siilinjärven kunnassa
- asunut Pyylammella vuodesta 1979 Nuottipolun varrella
- oli mukana jo 25 vuotta sitten Pyylammin kylätoimikunnan toiminnassa, joka oli monet vuodet erittäin aktiivista, mutta sitten loppui
- Savolaiset tykkäävät asua Pyylammilla, keskustan lähellä luonnonkaunis ja rauhallinen asuinalue, lupsakoita ihmisiä
- erityinen ilonaihe on uuden kyläyhdistyksen perustaminen. Kylätoiminnalla voimme yhdessä ajaa aluettamme koskevia tärkeitä asioita, järjestää alueen asukkaille yhteisiä tapahtumia, mikä kaikki lisää viihtyvyyttä ja yhteenkuuluvuutta


Jari Hämäläinen, varapuheenjohtaja ja tiedotusvastaava

Nimeni on Jari Hämäläinen ja asustan perheeni kanssa Urkurintiellä. Perheeseeni kuuluu vaimo ja Pihla-tyttö. Koulutukseltani olen metsätalousinsinööri ja työskentelen puunhankinnassa. Harrastamaan kun ehdin, niin vapaa-aikani kuluu salibandyerotuomarina. Perheeni viihtyy Pyylammilla – täällä asuu paljon lapsiperheitä ja seutu on rauhallista. On myös mukavaa olla touhuamassa kyläyhdistyksessä ja näin ollen vaikuttaa asuinalueemme kehitykseen.


Virve Suoaro, sihteeri

Olen koulutukseltani diplomi-insinööri ja asustelen mieheni kanssa Pyylammilla. Olen kotoisin Oulun seudulta, minkä huomaa helposti murteestani. Kyläyhdistyksessä tehtäviini kuuluu perinteisten sihteerien tehtävien lisäksi nettisivujen ylläpitoa ja ruokapiirin hoitamista. Lisäksi minut on nähty monissa kyläyhdistyksen tapahtumissa makkaranpaistajana. 


Tero Räsänen, rahastonhoitaja

Reilu kolmekymppinen insinööri. Tekee työtään raskaan kaluston päälirakenteiden parissa, myynti, neuvonta ja opetustehtävissä.
 
Toimii kyläyhdistyksessä rahastonhoitajana.
 
Asuu neljättä vuotta Panninniementiellä. Perheeseen kuulu vaimo, kolme lasta ja nippu autoja.
 
Touhuilee (vähäisenä) vapaa-aikanaan tällä hetkellä pääasiassa kotitöitä ja perhejuttuja. Mikäli aikaa jää, puuhastelee teknisten vimpaimien parissa.


Anu Pohjanjousi, jäsen

Olen asunut mieheni kanssa Panninniemessä seitsemän vuotta. Pyylammin vuosien aikana perheemme on kasvanut kolmella tyttärellä, ja olen nykyisin kotiäitinä. Pidän käsitöistä, kuntosalilla käymisestä ja lenkkeilystä. Yhdistystoiminnassa olen keltanokka, mutta kummasti sitä tekemällä oppii, ja onneksi yhdistyksen konkareilta voi aina kysyä neuvoa. Olen leikkibrunssitoiminnan yhdyshenkilö ja toimin yhtenä nettisivujen ylläpitäjänä.


Tuija Rantonen, jäsen

Olen Tuija Rantonen ja asunut Pyylammella vuodesta 2007.  Pyylammin-Panninniemen kyläyhdistykseen liityin, koska minua kiinnostavat alueeni asiat ja tutustuminen alueen ihmisiin. Perheeseeni kuuluu mies ja 2 lasta ja Pyylammella onkin erinomaiset puistot, kesällä uimaranta ja talvella luistelukenttä, joissa käymme perheeni kanssa. Ihmiset ovat helposti lähestyttäviä ja varsinkin puistossa tutustuu alueen perhepäivähoitajiin ja muihin äiteihin lapsineen.  

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti