20.6.2012

27.6 Vehmasmäen kotieläinpuistoon

Leikkibrunssilaisten luomumaatilan retkelle osallistui hienosti äitejä ja lapsia n. 30 henkeä. Ihmiset olivat sitä mieltä, että olisi mukava tehdä vielä toinenkin yhteinen retki.

Päätimmekin seuraavaksi tehdä retken keskiviikkona 27.6. Vehmasmäen eläinpuistoon viralliselta nimeltään Kuopion eläinpuistoon, nettiosoite on http://www.kuopionelainpuisto.com/ (kuvan lähde)


Paikka aukeaa klo 10 eli emmeköhän me tähtää siihen. Jokainen saapuu omin tai kimppakyydein paikalle. ajo-ohjeet löytyvät nettisivulta. Tapaamme parkkialueella klo 9.45. Liput on 7e lapset ja 8 e aikuiset, mutta jos saamme yli 15 henkeä paikalle on lippuhinta 5e/henkilö!

Ennakkoilmoittelua ei tarvita, koska joku voi sairastua tai suunnitelmat muuttua, vaan jokainen varautuu tasarahalla paikalle eli kerätään siinä summa kokoon sen mukaan onko meitä alle vai yli 15 henkilöä. Laittakaa sana kiertämään niin päästäisiin 5e sisään! Kahvio on paikan päällä ja omat eväät kannattaa ottaa mukaan, koska varmasti katseltavaa on useaksi tunniksi.

Retkestä ilmoitteli Tuija

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti