30.1.2013

Vuoden 2013 hallitus esittäytyy

Hallitus järjestäytyi tammikuun kokouksessaan ja on taas aika esitellä hallituksen kokoonpano. Uusia jäseniä ei ole kuin Marjaana, joka kertoo itsestään enemmän alla. Muiden tarkemmat esittelyt löydät arkistosta henkilöesitelyt-tunnisteen alta.

Puheenjohtajana jatkaa Jari Hämäläinen, rahastonhoitajana Tero Räsänen ja muina jäseninä Kalle Savolainen, Taina Airola ja Taina Lehtoranta. Antti Airaksinen lupautui sihteerin hommiin ja Marjaana Alanko varapuheenjohtajan. Tässä siis lisää Marjaanasta:

Olen Marjaana Alanko ja asunut Pyylammella Urkurintiellä vuodesta 2010. Perheeseeni kuuluu mieheni Petteri sekä kolme tytärtämme, Mona, Mette ja Martta, lisäksi odottelemme perheenlisäystä syntyväksi maaliskuun alussa. Olemme viihtyneet Pyylammella erittäin hyvin; Alue on mukavan rauhallista ja turvallista ja lapsilla on paljon ikäisiään leikkikavereita. Myös aktiivinen kyläyhdistys luo alueelle osaltaan yhteisöllisyyden tunnetta, joka nykypäivänä on aika harvinaista. Toivon, että Pyylammen ja Panninniemen alue säilyy jatkossakin yhtä viihtyisänä paikkana asua, ja osaltani pyrin tätä mahdollistamaan kyläyhdistyksessä toimimisen kautta. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti