20.10.2010

Tule Leikkibrunssille !

Hei alueen kotiäidit ja -isät! Vietetään leppoisaa aamupäivää yhdessä ja herkutellaan nyyttäripöydän tuomisilla lasten leikkien lomassa. Ota lapset mukaan ja tule klo 9 ja 10 välillä, niin laitetaan kahvi porisemaan. Toiminta alkaa 26.10.2010, mutta mukaan touhuun pääsee missä vaiheessa vain.

Lisätietoja: Anu Pohjanjousi anu.pohjanjousi(at)gmail.com
Eeva-Kaisa Hämäläinen eevakaisahamalainen(at)gmail.com

4 kommenttia :

 1. Ovathan kaikki kotivanhemmat tai kotiin jäämistä suunnittelevat huomanneet, että Siilinjärvi ottaa marraskuun alusta käyttöön kotihoidontuen kuntalisän? Lisätietoja ja hakulomake löytyy Siilisetin sivuilta (http://www.siilinjarvi.fi/www/fi/varhaiskasvatuspalvelut/kotihoito/kuntalisa/index.php). Tukea ei makseta takautuvasti, joten jos olet oikeutettu tukeen jo marraskuussa, niin tämän kuun aikana pitäisi hakemus olla perillä!

  Tiistaina nähdään! Odottelen jo :)

  VastaaPoista
 2. Ja kantapään kautta kokeneena huomautan että kuntaan pitää toimittaa SIVUtuloverokortti hakemuksen yhteydessä (itse tarjottelin sitä varsinaista muttei kelvannut). Hakemus on kyllä nyt menossa.

  Tiistaina tullaan Anu! Kaalipiirakkaa tulossa.

  Eeva-Kaisa

  VastaaPoista
 3. ^Ihan tosi?!! Olipa tosi hyvä, kun mainitsit, sillä itse meinasin huomenna hakemuksen kiikuttaa ja juurikin sen varsinaisen verokortin kanssa.

  VastaaPoista
 4. Mainio brunssi oli kyllä 26.10. Kiitokset vielä emännälle!

  Toivottavasti seuraava tapaaminen sopii taas mahdollisimman monelle, ihana nähdä uudestaan teitä kaikkia!

  Tervetuloa!

  Eeva-Kaisa ja Pihla

  VastaaPoista